HG Strijkboutreiniger
HG Strijkboutreiniger

HG Strijkboutreiniger

Bruine en zwarte strijkresten zorgen ervoor dat de strijkbout niet meer lekker glijdt en gaat afgeven op het strijkgoed. Met HG strijkboutreiniger worden deze hardnekkige resten eenvoudig verwijderd en strijkt de strijkbout weer als nieuw! Zet de strijkbout op de laagste stand en smeer de strijkboutzool met ronddraaiende bewegingen dun in met HG strijkboutreiniger. Reinig daarna de gaatjes van de zool met het bijgeleverde borsteltje en wrijf vervolgens de zool op met een schone, droge doek. Hierna de temperatuur van de strijkbout verhogen naar stand 'katoen', 140°C en ongeveer een minuut strijken over tissue papier of katoenen doek.

€ 5,70Omschrijving

HG Strijkboutreiniger

Bruine en zwarte strijkresten zorgen ervoor dat de strijkbout niet meer lekker glijdt en gaat afgeven op het strijkgoed. Met HG strijkboutreiniger worden deze hardnekkige resten eenvoudig verwijderd en strijkt de strijkbout weer als nieuw!
Zet de strijkbout op de laagste stand en smeer de strijkboutzool met ronddraaiende bewegingen dun in met HG strijkboutreiniger.
Reinig daarna de gaatjes van de zool met het bijgeleverde borsteltje en wrijf vervolgens de zool op met een schone, droge doek.
Hierna de temperatuur van de strijkbout verhogen naar stand 'katoen', 140 C en ongeveer een minuut strijken over tissue papier
of katoenen doek

Specificaties

Artikelnummer
380000
EAN nummer
8711577008840
Voorraad
3 stuks

Shop meer