Mijn winkelwagen 0 items | €  0,00

Zo kun je een fietslamp maken

Zo kun je een fietslamp maken
26 October 2016

Het wordt alweer steeds vroeger donker dus is het fijn als je fietsverlichting werkt. Hieronder leggen we uit hoe je dit op een gemakkelijk manier doet.

Je kunt kiezen uit twee opties:

1. Je vervangt je huidige verlichting

2. Je plaatst simpele lampjes

De tweede optie is natuurlijk het makkelijkst en goedkoopst, maar als je het in één keer goed wilt doen kun je beter gaan voor de eerste optie. Welke ook niet zo moeilijk is.

1. Je vervangt je huidige verlichting

Je huidige verlichting vervangen is ook niet zo moeilijk als de meeste mensen denken. Er zijn namelijk meerdere LED verlichtingssetjes beschikbaar die op batterijen werken. Zo hoef je dus ook niet de kabels te controleren en/of te repareren. Je hoeft hierbij enkel de oude lampen er af te schroeven en de nieuwe erop zetten. Als je een wat oudere fietslamp hebt kunt je ook controleren of alleen het lampje kapot is en deze vervangen.

2. Je plaatst simpele lampjes

De makkelijkste manier om te zorgen voor verlichting op je fiets is het plaatsen van simpele lampjes. Je hebt lampjes die je met een elastiekje of rubbertje om een stang kunt hangen. Deze zijn niet bepaald duurzaam en daarom kun je misschien beter gaan voor lampjes met een houdertje. Het enige wat je hier voor nodig hebt is een schroevendraaier. Dit houdertje kun je gemakkelijk vastschroeven op je stuur en bagagedrager.

Nieuwe fietslampen nodig?

Wil jij je fietslampen vervangen? Bekijk dan ons assortiment fietsverlichting.