Mijn winkelwagen 0 items | €  0,00

Overige Sloten

Submenu
 • € 19,99

  Beugelslot GIANT Surelock Protector-2 13m/m met 3 sleutels L230 m/m x B 115m/m

  Meer info
 • € 47,99

  AXA Muuranker ART4 is een ideaal middel dat de mogelijkheid biedt uw voertuig aan een vast object te bevestigen. In het geval van het bij huis stallen van motoren kan het zo zijn dat de verzekeraar eist dat er sprake is van een muuranker. Aangezien dit anker over een ART 4 keurmerk beschikt, wordt het antidiefstalmiddel geaccepteerd door de verzekeraars. Uiteraard dient het voertuig dan ook met een goedgekeurd slot vastgezet te worden aan het AXA Muuranker. Het beveiligingsniveau van het ART4 AXA Muuranker is 20 en met een gehard stalen slothuis en beugel is het anker lastig open te brengen. De beugel heeft een diameter van 14 millimeter. Overigens kunt u het anker ook prima gebruiken als vloeranker en is het antidiefstalmiddel zowel geschikt om binnen als buiten te gebruiken. Uiteraard wordt het AXA Muuranker ART4 met bevestigingsmateriaal geleverd. Het bevestigen van het anker is overigens bijzonder eenvoudig. Het is wel aan te raden om het anker te monteren op een positie dat er voldoende ruimte is om het voertuig met een ketting vast te zetten. De mogelijkheid wordt geboden om meteen een extra stevig kettingslot te bestellen als u daarover nog niet beschikt. Het muur- en vloeranker is uitgevoerd in een opvallende kleur.

  Meer info
 • € 42,99

  Pro-Tect vloeranker van gehard staal. Kan zowel als muur- of vloeranker worden gebruikt. Weerbestendig. Maximale beveiliging, ART-4 goedgekeurd. Geleverd in een wit doosje.

  Meer info
 • € 29,99 € 24,99

  Lynx 10 meter kabelslot met los messing hangslot en 2 sleutels. Ideaal voor het vastzetten van meerdere fietsen, tuinmeubelen of terrasstoelen

  Meer info
 • € 7,99

  Met dit kabelslot kunt u bijna alles rondom uw huis vastzetten, zoals fietsen of tuinmeubels. De lengte is 5 meter en de kleur is grijs. Inclusief 3 sleutels.

  Meer info
 • € 34,99

  Beugelslot GIANT Surelock Protector DT + 180cm kabel

  Meer info